Friske grøntsager – Dyrk selv eller bestil en måltidskasse

Grøntsagsgartneri er en fornøjelig og givende oplevelse, der giver dig mulighed for at bringe din mad fra jord til bord. At dyrke grøntsager i sin egen have kan være en god måde at spare penge, give sund mad til familien og give naturen noget tilbage, samtidig med at man får frisk luft og motion.

Dyrk selv dine grøntsager

At dyrke sine egne grøntsager og frugt, giver for mange ro og stor tilfredshed, og er en skøn måde at afstresse på.

At være selvforsynende med frugt og grønt, kræver at du holder og vedligeholder din have. Mange af opgaverne kan du klare selv, men du kan også vælge at få hjælpe til de mere grove opgaver som f.eks. træfældning, beskæring og lignende opgaver i haven.

Har du brug for hjælp udefra, kan du hos lokalgartner.dk indhente tilbud på opgaver som bl.a. træfældning, stubfræsning og anlægsarbejde.

Måltidskasser – en genvej til friske grøntsager

Hvis du ikke føler dig klar til at anlægge din egen grøntsagshave, kan du bestille en måltidskasse, med råvarer fra en lokal gård, som indeholder alle de ingredienser, der er nødvendige for at lave en nem og lækker middag. På denne måde får du de friskeste grøntsager, der findes, og støtter samtidig lokale landmænd. Desuden behøver du ikke at bekymre dig om at få beskidte hænder i jorden!

Disse måltidskasser indeholder alle ingredienser, der er afmålt, skåret og klar til tilberedning. Det eneste, du skal gøre, er at følge anvisningerne for at få en nem, sund og lækker middag.

Med grøntsagsgartneri eller bestilling af en måltidskasse kan du få friske grøntsager fra jorden til dit bord på ingen tid!

Vi har her på siden, samlet en liste over nogle af de mest populære måltidkasser, så du nemt kan skabe dig et overblik over, hvilken der passer til dig og din husstand.

Scroll to Top